Siirry sisältöön

Harjun Kamarikuoro

Harjun Kamarikuoro on tamperelainen sekakuoro, joka esittää vaativaa ohjelmistoa, ja on tunnettu kuulaasta soinnistaan ja korkeatasoisista konserteistaan. Kuorossa on noin 50 laulajaa. Kuoron sisällä voidaan muodostaa erikseen harjoittelevia keikkailevia pienempiä kokoonpanoja.

Kuoro on esittänyt suuria kirkkomusiikkiteoksia useilta eri aikakausilta. Ohjelmistossa on niin Bachin, Händelin, Mozartin kuin Vivaldinkin musiikkia sekä uudempaa musiikkia. Myös a cappella -ohjelmisto sisältää 1900-luvun kirkkomusiikkiteoksia.

Kuoroa johtaa kuorokapellimestari Heikki Liimola.

Referenssit

Kuoron yhteistyöorkestereita ovat olleet muiden muassa Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO), Helsingin barokkiorkesteri, Tampere Filharmonia, Tampere Chamber, Pori Sinfonietta, Tallinnan barokkiorkesteri ja Riian kamariorkesteri.

Tärkeimmät yhteistyökumppanit Tampereella ovat Harjun seurakunta, Tampereen seurakuntayhtymä ja Tampere-talo.

Isä ja poika -konsertissa (2022) Tampereen tuomiokirkossa soi ensi kertaa kokonaisuudessaan Suomessa Leopold Mozartin Missa Solemnis.

Keväällä 2022 kuoro kantaesitti Janne Salmenkankaan Elisa af Hällströmin librettoon säveltämän Maria-oratorion Pispalan kirkossa.

2021 kuoro esitti J. S. Bachin Jouluoratorion Tampere-talossa. Solisteina olivat Marjukka Tepponen ja Tommi Hakala.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.