Siirry sisältöön

Ella Vähäpassi

Olen Tampereella asuva musiikkiteatteriopiskelija, freelance esiintyjä ja ammattiprinsessa.
Musiikkiteatteriopintojen ja keikkatyön lisäksi minut voi bongata tällä hetkellä myös tamperelaisen Torvikopla Big Bandin laulusolistina sekä KUOHU-lauluyhtyeen riveistä.

Vahvuuksiini tekijänä kuuluu monipuolisesti eri musiikkigenreillä laulaminen, ilmaisuvoimaisuus, näyttelijäntyö sekä rento mutta ammattitaitoinen ote tekemiseen. Myös juontaminen on minulle tuttua ja luontevaa!

Kaipaatko tilaisuuteesi musiikkia? Minut voit tilata soolo- tai duokeikalle, bilebändiäkään unohtamatta! Lähetän mielelläni ääninäytteitä.

Profiilikuva: Titta Toivanen
Kansikuva: Heta Nykänen

Referenssit

Olen toiminut prinsessaesiintyjänä tamperelaisen Juhlaprinsessa-yrityksen kautta vuodesta 2019 lähtien ja keikkaillut lasten syntymäpäivillä Pirkanmaan alueella sekä monenlaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Keikkoihini sisältyy mm. laulua, tanssia, improvisaatiota sekä asiakkaiden ja erilaisten kohderyhmien vahvaa kohtaamista.

Olen myös usean vuoden ajan tehnyt trubaduuri-, duo -ja bilebändikeikkaa yksityistilaisuuksissa aina häistä hautajaisiin!

Ennen Tampereelle muuttoa työskentelin Kuopion kaupungiteatterin Kolme iloista rosvoa -musikaalissa sekä Koirien Kaleva -oopperassa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.