Siirry sisältöön

Clownberry Theater Valhalla Collective

Olen osana kahta esittävän taiteen kokoonpanoa.

Clownberry Company on kansainvälisesti kiertänyt lapsille suunnattu esittävän taiteen ryhmä, joka esiintyy kouluissa, päiväkodeissa ja lasten tapahtumissa. Clownberry Companyn työnkuvaan kuuluu myös sirkus ja teatterityöpajojen vetäminen. Ryhmässä työskentelevät sirkustaiteilija/klovni Elina Oittinen ja klovni/ näyttelijä Sigmund Fosli Lillefjäere ja sirkusartisti Rosa Laukkanen.

Valhalla Collective on aikuisille suunnattu suomalais-norjalainen nykyklovneria ryhmä joka koostuu näyttelijästä ja klovnista Sigmund Fosli Lillefjäerestä ja sirkustaiteilijasta ja klovnista Elina Oittisesta. Ryhmä tarjoaa nykyklovneriaa sekä sirkusnumeroita.

Referenssit

Valhalla Calling on tunnin mittainen teatteriklovneria esitys, joka kertoo viikingistä joka on unohtanut itsensä. Valhalla Callingia on esitetty kansainvälisesti Norjassa, Englannissa sekä Ranskassa ja se on saanut kriitikoilta hyvän vastaanoton.

Tougher than the train on lapsille suunnattu esitys. Clownberry Company on työskennellyt yhteistyössä norjalaisen Unge Viken teatterin kanssa konseptin luomiseen. Esitys on suunniteltu lasten tarpeitten mukaan ja se on saanut myöskin hyvän vastaanoton kriitikoilta.

Esitykset on ohjannut englantilainen Luke Rollanson (Extrodinary , Disney Channel) ja esityksiä on työstetty yhteystyössä Salt art and music venuen tuella.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.