Siirry sisältöön

Aada Vainio

Lasinpuhaltaja Aada

Olen 35-vuotias lasinpuhaltaja ja lasitaiteilija Akaan Viialasta. Työskentelen Iittalassa, jossa työsuhde-etuna teen omia töitä eli taidelasia tehtaan tiloissa tuotannon ulkopuolella. Valmistuin vuonna 2015 artesaaniksi Ikaalisten käsi-ja taideteollisesta ja kisälliksi 2018 oppisopimuksella Tavastian ammattiopistosta. Olen ollut mukana parissakymmenessä näyttelyssä ympäri Suomea, niin soolo-kuin yhteisnäyttelyissä. Tällä hetkellä töitäni löytyy Iittalan designmuseolta ja somesta Lasinpuhaltaja Aada-sivuilta (Facebook & Instagram).

Referenssit

Suomen lasimuseon kanssa on tehty paljon yhteistyötä, minulla oli siellä näyttely "Polvesta polveen" kesällä -22. Museon kautta olen ollut myös mukana "Asteita"-näyttelyssä -21 ja Annantalon "Kaikki lasista"-näyttelyssä -23. Esiinnyn myös kansainvälisessä videohakemuksessa, joka pyrkii saamaan lasinpuhalluksen Unescon aineettoman perinnön suojelukohteeksi. Pidin myös taidelasihuutokaupan Ukrainan hyväksi museon tiloissa -22.
Iittalan designmuseo on myös tärkeä yhteistyökumppani, siellä olen ollut mukana kolmessa eri näyttelyssä ja töitäni on siellä jatkuvasti myynnissä.
Nuutajärven lasikylä on myös mainittava, olen ollut mukana useissa kesänäyttelyissä, myös ensi kesän "Kuuma kylä"-näyttelyssä tullaan näkemään töitäni.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.