Siirry sisältöön
Kun haluat tyyliä, eleganssia ja kansainvälistä glamouria! Lotta Marie on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen, johon kaivataan tyylikästä huipputason viihdettä. Lotta on viimeisen 10 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia Irlannissa, UK:ssa, Pohjoismaissa ja Amerikassa.

Hänen asiakkaitaan ovat mm. LUMI Supertietokoneen avajaiset, OYS, Pöyry, Nokia, Microsoft, YIT, Helsingin yrittäjät. Patek Philippe, Rolex jne.

Lotta Marie on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa. Tästä maasta on vaikeampi löytää elegantimpaa ja kokeneempaa esiintyjää punaiselle matolle kuin Lotta. Hän on soittanut tähdille kuten Hozier, Chris De Burgh, Rod Steward ja Irlannin Presidentti Michael D Higgins.

Voit tilata Lotan myös huippusolistin kanssa triona.

Palkintotilaisuudet, illallisgaalat ja yritysjuhlat ovat Lotan erityisaluetta, ja hän onkin esiintynyt mm. Irish Mirror-lehden palkintogaalassa, Beacon Blue Hospital:n gaalassa, Patek Philippe:n ja Rolexin lanseeraustilaisuuksissa, Weir & Sons-liikkeen avajaisissa, OYS neurologian vuosijuhlassa, Teslan tilaisuudessa jne.

Verona International 007 Xmas party
https://youtu.be/e6wbltxIHac

Nokian tilaisuus
https://youtu.be/aWGwKmmDbt4

Stig: Roy Orbison
https://youtu.be/Y1OzNtrYQh4

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.