Siirry sisältöön
Työhyvinvointia
Käsityöt lisäävät hyvinvointia ja sopivat siksi mainiosti työhyvinvointia ylläpitävän päivän sisällöksi. Käsityöt aktivoivat aivoja ja kehittävät muun muassa ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta, joita molempia tarvitaan työelämässä päivittäin. Käsillä tekeminen rauhoittaa ja poistaa stressiä.

Taito Pirkanmaa järjestää eri pituisia työhyvinvointipajoja yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Kokoa ryhmäsi, varaa hetki yhteistä aikaa ja tuo ryhmä meille käsityön äärelle. Olemme koonneet valmiiksi erilaisia sisältövaihtoehtoja, joista voitte valita teitä kiinnostavimman.

Työhyvinvointipajan voimme laskuttaa tai maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Työhyvinvointipajoja järjestetään jokaisessa taitokeskuksessamme. Jos kiinnostuit, voit laittaa meille yhteydenottopyynnön työhyvinvointipajoista ja laitamme sinulle tarjouksen pajoista.

Tilavaatimukset

Jos työpaja tuodaan asiakkaan omiin tiloihin, pöytä tai istumapaikka pitäisi olla kaikilla osallistujilla sekä vesipiste.

Tekniset vaatimukset

Projektori aiheen esittämiseen

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.