Siirry sisältöön
Padot auki ja traumat valloilleen, se on menoa nyt!

Kantaesitys oli 28.9.2023 TTT Kellariteatterissa. Nyt esitys siirtyy kiertueelle ympäri Suomen ja on siis tilattavissa eri esitystiloihin.

Tunkeilijat on rujo, rehellinen, hauska ja häpeilemättömän tunteikas esitys vierauden kokemuksesta, rajojen ylittämisestä ja erilaisten maailmojen kohtaamisesta.

Maria Peura on vierauden, kasvukipujen ja pohjoisen mielenmaiseman omaääninen kuvaaja. Näytelmä pohjautuu Peuran samannimiseen novellikokoelmaan, joka piirtää terävää kuvaa kohtaamisen vaikeudesta ja rakkauden kaipuusta. Unen logiikalla liikkuvan tarinan kielellinen ilmaisu on rikasta ja se sekoittaa meänkieltä yleiskieleen, ja kieputtaa katsojaa tarinasta toiseen absurdin huumorin siivittämänä.

Teatteri Siperian toteuttamassa esityksessä roolihenkilöt vaihtuvat tiuhaan, kun esityksen kolme näyttelijää ottavat virtuoosimaiseen käsittelyynsä kaikki parikymmentä roolia ikään tai sukupuoleen katsomatta lapsesta vanhukseen, turvapaikanhakijasta vastaanottokeskuksen johtajaan ja papista poliisiin.

Näytelmän on ohjannut Marika Vapaavuori, joka tunnetaan sekä suurten tapahtumien että pienempien tuotantojen menestyneenä taitajana.

Suositusikä +12 vuotta.

Tilavaatimukset

Etuprojisointimahdollisuus ja videotykki.
Perus valokalusto, esitystila ja katsomotuolit. Pimennysmahdollisuus täytyy olla. Tilan koko pieni näyttämö käy, ei tarvitse isoa näyttämöä. Tarkemmat tiedot kysy lisää: info@teatterisiperia.fi

Tekniset vaatimukset

Tekniset vaatimukset: etuprojisointimahdollisuus ja videotykki, perusvalokalusto ja äänentoisto.
Lisätietoa: info@teatterisiperia.fi

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.