Siirry sisältöön
yhteislaulut teksti
Tilaisuus on suunniteltu erityisesti ikäihmisten kokoontumisiin, kuntouttavaan ja virkistävään toimintaan.

Tunnin mittainen kokonaisuus, joka rakentuu aina tietyn teeman ympärille, esimerkiksi joulu, ystävyys, kevät. Huhti- ja toukokuun 2024 teema: kansakoululaulut!

Tilaisuuden alussa lämmittelemme ääntä ja kroppaa, ja laulujen lomassa jututamme osallistujia lauluista nousevista teemoista.

Laulamisen yhteydessä on mukavaa vaihtaa ajatuksia ja lauluista nousevia muistoja. Yhdessä laulaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja rakentaa yhteisöllisyyttä.

Tilaisuuteen voi osallistua myös, vaikka ei haluaisi laulaa, kuunteleminen on myös hyvää ja merkittävää osallistumista. Mukanamme on kuvia, rytmisoittimia, palloja ja muita välineitä, joiden avulla voi osallistua musisoimiseen ja tekemiseen, vaikka laulaminen ei innostaisi tai onnistuisi. Säestyssoittimina esimerkiksi piano ja ukulele.

Tekijät ovat työskennelleet vuosia yhdessä muusikkoina. Viime vuosina he ovat täydentäneet osaamista hoivamusiikin ja musiikkiterapian saralla. Toimintatapa on kuunteleva ja vuorovaikutteinen. Luvassa hyväntuulisen ja lämminhenkinen tilaisuuden, ei niinkään perinteinen esitys.

Maiju Helin on toiminut vuosia muusikkona ja musiikin opetuksen parissa. Hän opiskelee parhaillaan musiikkiterapeutiksi. "Nautin yhdessä musisoimisesta kaiken ikäisten ihmisten kanssa."

Terhi-Tuulia Keränen on muusikkona suunnannut viime vuosina hoivamusiikkiin ja musiikin hyvinvointivaikutuksiin. "Haluan viedä musiikkia sinne, missä sitä ei vielä kovin paljon ole."

Tilavaatimukset

Osallistujille istumapaikat

Tekniset vaatimukset

Mikäli tilassa on videotykki ja äänentoisto, käytämme niitä mielellämme.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.