Siirry sisältöön
Profiilikuva AAVAKAIKU

Taustamusiikkia tyylikkäästi saksofoni+piano

Loungeparty, coctailtilaisuus, illalliskutsut, kutsuvierasjuhlat, pikkujoulut, avajaiset…
Esitämme tilaisuuden luonteeseen ja tyyliin mukautuvaa taustamusiikkia, joka sopii niin yritysten asiakastilaisuuksiin, erilaisiin juhliin ja avajaisiin tai vaikkapa henkilöstön illanviettoon.
Jazzahtava, rento ja tunnelmallinen soitanta syntyy tuttujen sävelteemojen sekä improvisoidun tunnelmamusiikin yhdistelmästä. Soitantaa voidaan myös yksilöidä asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin se luo nautinnollisen ja vaikuttavan ainutlaatuisen esityskokemuksen.
Tyylikkyyttä luovat saksofonin pehmeän sointi sekä koskettimien kuulas harmonia. Tunnelmaa voidaan tehostaa hienovaraisesti erilaisin soundein, efektein ja rytmein, luoden tilaisuuteen aistikkuutta, herkkyyttä ja sopivan letkeää ja tyylikästä taustatunnelmaa.

”Turkan ja Marin piano-saksofoni -duo loi tyylikästä tunnelmaa asiakkaan sidosryhmätilaisuuteen. Asioista sopiminen ja kommunikointi ennen tapahtumaa ja sen aikana oli helppoa ja sujuvaa, ja toiveitani kuunneltiin. Mukavien ja rentojen huippuammattilaisten kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä! Suurkiitos, Mari ja Turkka!”

Tuija Turpeinen, tapahtumatuottaja, Chance

Tilavaatimukset

Palvelumme sisältää kaiken äänitekniikan, jolla pystytään pienet ja keskisuuret tilat toteuttamaan. Suuriin tiloihin tilaamme erillisen äänentoiston, jollei tilaajan puolesta sellaista ole valmiina.

Lähtökohtaisesti tarvitsemme käyttöömme vain sähkön.

Tekniset vaatimukset

Sähkö

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.