Siirry sisältöön
Profiilikuva Matrocks oy

Suo, soitto ja suklaasuukko

Hyppää Matrocksin Jussi-bussin kyytiin ja lähde kanssamme retkelle!

Suo, Soitto ja suklaasuukko -retkipaketti on suunniteltu kaikille suklaan ja puhtaan suomalaisen luonnon ystäville.

Teidän ei tarvitse huolehtia kuljetuksista, ruokailuista, eikä ohjelmasta! Riittää, kun retkelle lähtijät ovat säänmukaisessa varustuksessa nousemassa bussiin, niin me hoidamme loput!

Hyppäämme bussin kyytiin ja virittäydymme päivän ohjelmaan. Suuntaamme kohti Suojärven Suklaatilaa, missä tilan emäntä kertoo tilasta ja suklaan valmistuksesta. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa suklaita evääksi ja tuliaisiksi.

Suklaatilalta matkaamme Seitsemisen kansallispuistoon, Soljasten suoalueelle, jossa pääsemme tutustumaan upeaan luonnontilaiseen suoluontoon. Soiden keskelle menee noin puoli kilometriä pitkä laiturimainen polku, jota voi kulkea myös pyörätuolilla. Alueella on lisäksi noin kahden kilometrin luontopolku, joka kiertää soita. Polulla on pitkospuita, joita pitkin pääsee hyvin lenkkareilla kulkemaan. Liisa Tyllilä ja Hiking Travel, Hit Ky:n muut kokeneet ja Seitsemisen hyvin tuntevat oppaat opastavat ja kertovat totta ja tarinaa kansallispuiston vaiheista, siellä eläneistä ja työskennelleistä ihmisistä, uudisraivaajista, metsien miehistä ja naisista. He ovat valmistaneet meille makkarat, räiskäleet ja nokipannukahveet. Jokainen halukas pääsee paistamaan oman makkaransa ja räiskäleensä nuotiolla.

Matka sopii hyvin liikuntarajoitteisille. Matkaamme esteettömällä turistibussilla, missä on invahissi. Myös kohde on esteetön.

Eli siis kaikki pyörätuolilla, sähköpyörätuolilla, sähkömopolla ja rollaattorilla liikkuvatkin pääsevät mukaan kunhan kertovat kulkupelistänsä ilmoittautumisen yhteydessä.

Käy tutustumassa kotisivuihimme:
https://www.matrocks.fi

Tilavaatimukset

Retki toteutetaan Matrocksin bussilla.
Matrocksin logo, jolla sateenkaari hiukset.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.