Siirry sisältöön
Suunnittelen ja vedän tilauksesta sanataidetyöpajoja ja -kursseja erityyppisiin tarpeisiin. Erityistaitonani on innostaa sanataiteilijoita myös esittämään tuotoksiaan esimerkiksi yhteisöllisesti koostetun näyttelyn tai erityyppisten matalan kynnyksen performanssien muodossa. Työpajojen ja osallistavien performanssien teemat ovat vaihdelleet luovaan ilmaisuun innostamisesta fantasiaan ja scifiin – räätälöin mielelläni kokonaisuuden aina osallistujien mukaan!

Työskentelystäni sanottua:

"Kurssilla sai tosi kivoja uusia työkaluja ja ideoita siihen, miten kehitellä romaanien henkilöhahmoja. Ajatuksia lähti liikkeelle ja kurssi myös haastoi hyvällä tavalla omia totuttuja tekemisen tapoja! Taru on innostava kouluttaja ja laittoi heti ensimmäisestä tehtävästä lähtien kurssin tosi kiinnostavasti liikkeelle. Myös luovaa kirjoittamista ja käsikirjoittamista enemmänkin opiskellut saa todennäköisesti tältä kurssilta uusia ajatuksia ja työkaluja." (Ulpu-Maria Lehtinen)

"Kiitos kurssista, se oli tosi kiva! Mulle parasta antia oli lempeys – – tehtävistä ihan hitti oli viimeinen, unitehtävä ja sen purku ääneen roolissa kertomalla." (Tiina Poutanen)

Tilavaatimukset

Kirjoittamiseen tilaa kaikille

Tekniset vaatimukset

sähköt, mahdollisesti videotykki

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.