Siirry sisältöön
Profiilikuva AAVAKAIKU

Rentouttava ääniretki TYKY-päivään tai työpaikalle

Rentouttavan ääniretki on ryhmille ja työyhteisöille suunniteltu aistikas, rauhoittava ja kokemuksellinen äänimaisemaelämys, joka sopii osaksi TYKY-päivää tai vaikkapa levolliseksi ohjelmanumeroksi työpäivän oheen, sen päätteeksi tai osaksi muuta hyvinvointitapahtumaa.

Ääniretki tarjoaa osallistujille tilaisuuden pysähtyä ja kokea soinnillinen mielikuvamatka oman mielikuvituksen saattelemana. Äänirentoutuksen avulla keho saa vapautua arjen jännitteistä ja mieli lähteä vaeltelemaan vapaasti. Ääniretki on rauhallinen, kokonaisvaltainen kokemus, jossa äänimaisema luodaan erilaisin, lempeä-äänisin soittimin improvisoiden, johdatellen kuulijat sointien ja teemojen avulla mielikuvien vietäviksi.

Ääniretki sisältää rentoutusta, improvisoitua musisointia, luontoääniä sekä etukäteen valmisteltua äänisuunnittelua. Esitys muokataan tilaan ja tunnelmaan sopivaksi ja suunnitellaan tilaajan toiveita kuunnellen.

Myös etukäteen luotu, omista kuulokkeista kuunneltavissa oleva ääniretki voidaan toteuttaa, mikäli ääniretki halutaan tarjota osana muuta aistikasta kokemusta, esimerkiksi lähiympäristössä kävellen.

Rentouttavan ääniretken voi suunnitella myös tietyn teeman alle, esim. luonnonhelmaan, avaruuteen, vedenalle tai muuhun mielikuvitukselliseen paikkaan, johon äänikuvilla leikittely sopii.

Tilavaatimukset

Tilan olisi hyvä olla rauhallinen ja himmeä, jossa on mukava rentoutua. Ääniretki tehdään istuen tai maaten mukavasti. Myös sähköpistoke tarvitaan.

Tekniset vaatimukset

Palvelu sisältää ääniretkeä varten tarvittavan äänentoiston.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.