Siirry sisältöön
Asiantuntevaa rumpuopetusta Pirkkalassa rennolla meiningillä. Ilmainen tutustumistunti!

Moro! Mä oon Niilo, Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistunut musiikkipedagogi ja Pop & Jazz Konservatoriosta valmistunut rumpali. Mun mielestä rumputunneilla kuuluu olla mukavaa ja hyvä meininki! Tämän takia panostan tunneillani kannustavaan ilmapiiriin ja tuntien sisältö määräytyy sen mukaan, mitä sä haluat oppia ja mitkä ovat tavoitteesi. Olit sitten vasta-alkaja tai hakemassa ammattiopintoihin, haluan auttaa sinua eteenpäin omalla soittomatkallasi. Parasta opettamisessa on juuri se, kun pääsee näkemään oppilaan onnistumisen ja innostumisen. Tunneille ei ole yläikärajaa, rumpuja voi oppia soittamaan vaikka eläkkeellä. Tule ilmaiselle tutustumistunnille!

Ammattiopintojen lisäksi myös vuosi Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnassa ja kesäkurssi Berklee College of Musicissa ovat olleet ammatillisesti itselleni erittäin merkittäviä. Olen tehnyt satoja keikkoja omalla bändillä, bilebändeissä, artistien taustakokoonpanoissa ja house bändeissä. Keikoilla on tullut soitettua hyvin kirjavasti eri tyylilajeja pop/räpistä tanssimusiikkiin ja jazzista raskaaseen rockiin. Nykyään teen myös soolokeikkoja nimellä Bilerumpali, käy katsomassa TikTokista, Instagramista tai YouTubesta miltä se näyttää ja kuulostaa!

Pidän rumputunteja omalla treenikämpälläni Pirkkalassa, mutta myös kotiopetus on mahdollista. Ota yhteyttä niin laitetaan rummut pärisemään!

Lisätietoa ja tarkemmat hinnat: http://www.niilomuje.com/rumputunnit

Drum lessons also in English. Send me a message and let's play drums! First lesson is free.

Tilavaatimukset

Pidän rumputunteja omalla treenikämpälläni (Pirkkala), mutta myös kotiopetus on mahdollista.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.