Siirry sisältöön
Koristeltuja kahvikuppeja, jotka on pinottu torneiksi.
Mukipaja on Piia Kedon kuvituksiin perustuva työpaja. Pajassa jokainen pääsee kuvittamaan oman mukinsa helpolla ja inspiroivalla siirtokuvatekniikalla. Käytössä on runsaasti Piian kauniita kuvituksia sekä erilaisia värejä. Mukin kuvitus on omanlainen matka, jonka lopputulos voi yllättää.

Mukipajan voi tilata omalle ryhmälle. Se soveltuu hyvin niin yrityksille, tiimeille, yhteisöille ja ystäväporukoille. Ihanaa tekemistä kaiken ikäisille!

Mukipajan kesto on 2,5 tuntia. Se sisältää materiaalit, tarvikkeet, mukin, polton ja ohjauksen. Siirtokuvin kuvioidut mukit kestävät konepesun. Lisämukit 15€/kpl.

Poltetut mukit saatavilla noin viikon päästä Mukipajasta.

Ohjaan myös n. kerran kuussa avoimia Mukipajoja. Tulevista pajoista ilmoitetaan Instagramissa: @mukipaja_tampere

Kuva kaksi: Uupi Tirronen

Tilavaatimukset

Mukipajan aikana tilasta tulisi löytyä jokaiselle osallistujalle tuoli ja pöytäpaikka. Lisäksi tilassa tulee olla roskis sekä vesipiste esim. wc, josta saa kuumaa vettä.

Siirtokuvien kiinnittämiseen hyödynnämme vettä, joka jaetaan osallistujille muovisille lautasille. Osallistujat ovat suurimman osan Mukipajasta omilla paikoillaan. Tulen itse liikkumaan Mukipajan aikana vesipisteen ja osallistujien luona. Olisi hyvä jos sopivat kulkureitit jäisi vesipisteelle sekä pöytien ja tuolien ympärille.

Tekniset vaatimukset

Tilaan tarvitaan pöytiä, tuolia, roskis ja vesipiste. Pajassa ei käytetä maaleja, joten se on hyvin siistiä tekemistä.
Kasveja ja kukkia joiden seassa koristeltuja mukeja sekä lautanen.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.