Siirry sisältöön
Profiilikuva Ritvalalaiset kollektiivi

Matkan varrelta- osallistava työpaja ikäihmisille

Matkan varrelta-työpajassa lähdemme yhteiselle matkalle Selman tarinaan siihen yhdessä osallistuen, eläytyen ja vaikuttaen. Työpajaan sisältyy musiikkia, liikettä ja draamallisia menetelmiä, mutta se soveltuu erinomaisesti myös muistisairaille ja liikuntarajoitteisille. Jokainen voi osallistua vain kuuntelemalla tai omien voimien mukaan.

Työpajan suunnittelu ja toteutus: Henna Valkeamäki ja Sanna Ristaniemi

Henna Valkeamäki on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, lähihoitaja sekä erikoistunut lisäopinnoissaan niin tanssipedagogiikkaan kuin fyysiseen teatteriin.

Sanna Ristaniemi on näyttelijä FIA, teatteri-ilmaisun ohjaaja YAMK ja valmistunut kulttuurihyvinvoinnin erityisasiantuntijaksi. Lisäksi hän opiskellut musiikkiteatteria ja laulua.

Tilavaatimukset

Työpajan voi toteuttaa esimerkiksi hoivayksikön olohuoneessa. Rauhallinen tila vaaditaan. Hyödynnämme tilasta löytyvää valaistusta.

Tekniset vaatimukset

Sähköpistoke tilassa. Tekniikka tuodaan kollektiivin toimesta.

Suositukset (2)

 1. Profiilikuva Terhi Martikainen

  Terhi Martikainen

  25. Toukokuuta 2023

  Vahva suositus Ritvalalaisille. Helposti lähestyttävä, mukaansatempaava työpaja. Yhteinen matka herätti paljon muistoja asukkailla ja tunteita tuli pintaan. Työpajassa iäkäs asiakaskunta on hyvin huomioitu kunnioittavalla ja humoristisella otteella.

 2. Profiilikuva Violan Lähitori

  Violan Lähitori

  18. Elokuuta 2023

  Aivan loistava matka osallistujille muistoihin, mielikuvitukseen ja toiminnallisuuteen. Selman elämänvaiheet tuotu esiin ihanasti eri luovien tapojen kautta. Osallistujien posket hehkuivat työpajan loppuessa, useat huokasivat miten ihania muistoja nousi mieleen ja moni pyysi lisää tällaista. Henna ja Sanna ottivat jokaisen osallistujan huomioon ja kohtaamiset olivat henkilökohtaisia ja yksilöityjä, siitä kiitos. Vahva suositus !