Siirry sisältöön
Lauluyhtye Dominutz
Lauluyhtye Dominutz luo tilaisuuteesi haluttua tunnelmaa livemusiikilla. Ohjelmistomme koostuu tunnetusta pop- ja lauluyhtyemusiikista, aina herkemmistä kotimaisista hiteistä suomalaiseen ja ulkomaiseen bilemusaan. Esityksemme sopii sekä kongressisaleihin ja yritystilaisuuksiin että illanviettoihin ja perhejuhliin.
Voit tilata meidät esiintymään tilaisuuteen sopivalla kokoonpanolla, neljän laulajan kvartetista täysikokoiseen 18 hengen lauluyhtyeeseen asti.

Lisätietoa: https://www.dominutz.fi/ohjelmisto

Tilavaatimukset

Minimi tilantarve:
kvartetti 1x2m
tuplakvartetti 1,5x3m
18 hengen lauluyhtye 2,5x5m

Maksimi tilantarve koko lauluyhtyeelle 5x8m.

Yllä olevat tilatarpeet ovat suosituksia. Lauluesityksemme mukautuu hyvin käytettävissä olevaan tilaan.
Isompi lava/esiintymistila mahdollistaa laulun lisäksi koreografioita ja antaa esityksestä monipuolisemman kokemuksen kuulijoille.

Toiveena lämmin äänenavaus/valmistautumistila 0,5-1 h ennen esitystä, mikäli esiintymispaikalla on sopiva tila olemassa. Tilan läheisyydessä mielellään wc ja peili. Takatilan tarve koskee lähinnä isompia tapahtumia ja viileän vuodenajan esiintymisiä.

Tekniset vaatimukset

Pienissä tilaisuuksissa ja perhejuhlissa laulamme ilman äänentoistoa.

Isoihin tiloihin ja yleisötapahtumiin tarvitsemme tilaajan hommaamana äänentoiston, johon kuuluu 2-4 konkkamikkiä ja pari lavamonitoria laulajille. Välineistön lisäksi tarvitsemme miksaajan.
Lauluyhtye DominutzLauluyhtye Dominutz

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.