Siirry sisältöön
Lauluyhtye Dominutz - Lauluyhtyemusiikkia pikkujouluihin
Joulun kanssas jaan!

Anna meidän loihtia juhliisi jouluista tunnelmaa raikkaalla twistillä. Hauskaa, yllätyksellistä, herkkää ja taidokasta – sitä kaikkea Dominutz tarjoaa! Kattauksessamme on uudempia joululauluja ja tutuistakin on pyyhitty pölyt pois!

Lauluyhtyeemme moniääninen a cappella -laulu tuo juhliisi virkistävää vaihtelua, oli kyseessä sitten tunnelmallinen joulukonsertti, hillitympi puurojuhla tai railakkaat pikkujoulut. Ohjelmistossamme on myös tunnettuja rock- ja popklassikoita nostattamaan juhlatunnelmaa jouluisten kappaleiden lisäksi.

Keikkailemme sekä koko 18-henkisen lauluyhtyeen voimin että pienemmillä kokoonpanoilla. Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun juhliisi sopiva setti!

https://www.dominutz.fi/yhteystiedot

Tilavaatimukset

Minimi tilantarve:
kvartetti 1x2m
tuplakvartetti 1,5x3m
18 hengen lauluyhtye 2,5x5m

Maksimi tilantarve koko lauluyhtyeelle 5x8m.

Yllä olevat tilatarpeet ovat suosituksia. Lauluesityksemme mukautuu hyvin käytettävissä olevaan tilaan.
Isompi lava/esiintymistila mahdollistaa laulun lisäksi koreografioita ja antaa esityksestä monipuolisemman kokemuksen kuulijoille.

Toiveena lämmin äänenavaus/valmistautumistila 0,5-1 h ennen esitystä, mikäli esiintymispaikalla on sopiva tila olemassa. Tilan läheisyydessä mielellään wc ja peili. Takatilan tarve koskee lähinnä isompia tapahtumia ja viileän vuodenajan esiintymisiä.

Tekniset vaatimukset

Pienissä tilaisuuksissa ja perhejuhlissa laulamme ilman äänentoistoa.

Isoihin tiloihin ja yleisötapahtumiin tarvitsemme tilaajan hommaamana äänentoiston, johon kuuluu 2-4 konkkamikkiä ja pari lavamonitoria laulajille. Välineistön lisäksi tarvitsemme miksaajan.
Lauluyhtye Dominutz - Lauluyhtyemusiikkia joulun ajan juhliin

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.