Siirry sisältöön
Profiilikuva Jenna Teinilä

Kuitenkin vi****aa Kaikki! -Improshow

Kuitenkin vi****aa Kaikki! -Improshow on jo viiden vuoden ajan ilahduttanut Tamperetta. Se sai alkunsa Teinilän rattiraivokohtauksesta: Teinilä soitti Tohnille ja soppa oli valmis. Syntyi kuukausittainen improklubi Tampereen Teerenpeliin. Mukaan astui vielä uskomaton improvisaatiomuusikko Samuel Teini lukuisien pedaaliensa kanssa ja esitys muotoutui legendaariseksi.
Kuitenkin vi****aa Kaikki! -esiintyjät ovat kiertäneet Turussa, Helsingissä (mm. All Female Panelin vieraana) ja Tampereella, lisäksi he esiintyivät juuri kaikille Tuusulan ysiluokkalaisille! Esitys muovautuu moneksi ja on aina yleisönsä näköinen. Tohni ja Teinilä keräävät vi****ksen aiheet kulloiseenkin esitykseensä yleisöltä ja tekevät niistä improvisoituja esityksiä, lauluja, monologeja ja vaikkapa yleisönosastokirjoituksia. Taattua nauruterapiaa vaikka työporukalle, illanviettoon ja isompiin tapahtumiin osana kokonaisuutta. Vitu**ksen aiheet ovat aika universaaleja ja huolet kevenevät, kun ne tässä klubissa asetetaan mielettömiin perspektiiveihin. Yleisömme poistuvat usein ilon kyyneleitä silmäkulmistaan pyyhkien.

Johanna Tohni on Stand up -koomikko, jonka roisi kieli on tullut tutuksi televisiosta, Mars vs. Venus esityksistä ja improlavoilta.
Jenna Teinilä on improvisaationäyttelijä, joka on tullut tutuksi Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkelista, Apo Apposesta, komentamasta leikkipuiston laidalta ja ei mistään, mutta mielellään on äänessä joka puolella.
Samuel Teini on musiikkivirtuoosi, pedaalintaitaja ja moniosaaja.

Tilavaatimukset

Sähköä, sekä esiintymistilaksi tilaa, johon mahdumme. n. 2m syvyyttä, 3-4m leveyttä. Ja jonkinlaisen taka/lämmittelytilan, jossa voimme säilyttää myös tavaroita.

Tekniset vaatimukset

Sähköä.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.