Siirry sisältöön
Profiilikuva Turkka Vuorinen

Improvisoitu piano- ja saksofonikonsertti

Improvisoitu konsertti syntyy hetkessä. Se on joka kerta erilainen. Pianon kuulas sointi yhdistettynä saksofonin sielukkaaseen soundiin on takuuvarma tunnelmanluoja. Improvisoinnin kuunteleminen voi olla rentouttavaa ja saattaa kuulijansa syvälle mielikuvituksen syövereihin.

Turkka on kokenut muusikko ja improvisoija. Hän luo taitavasti erilaisia tunnelmia sävelten avulla ja tekee tunnelmasta levollisen. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus äänisuunnittelusta ja musiikin säveltämisestä tv-ohjelmiin. Lisäksi hän on improvisoinut erilaisten työpajojen lomassa ja soittanut joogatunneilla.

Mari on etnomusikologi, joka työskentelee musiikkikasvatuksen parissa. Lisäksi hän vaikuttaa useissa kokoonpanoissa live- ja studiomuusikkona pääinstrumentteinaan saksofonit ja huilut. Tyylilajit vaihtelevat tangosta reggaen kautta jazziin ja äänitaiteeseen.

https://www.instagram.com/aavakaiku/

Tilavaatimukset

Tilan suhteen ei ole erityisiä vaatimuksia. Jos paikan päällä on hyväkuntoinen viritetty piano, voimme käyttää sitä. Tarvittaessa tuomme digitaalisen pianon ja äänentoiston mukanamme.

Tekniset vaatimukset

Jos paikan päällä on hyväkuntoinen viritetty piano, voimme käyttää sitä. Tarvittaessa tuomme digitaalisen pianon ja äänentoiston mukanamme. Tarvitsemme vain sähköpistokkeen.

Suositukset (1)

  1. Profiilikuva

    27. Maaliskuuta 2023

    Niin kaunis ja tunnelmallinen äänimatka saatiin Telkäntaipaleen sillan avajaisiin, lämmin kiitos Turkka Vuorinen ja Mari Martikainen!
    Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut