Siirry sisältöön
Runoäijän Haikupajassa tutustutaan rennolla otteella kielen mahdollisuuksiin. Kahlaamme muistojen arkistoissa ja liitelemme mielikuvituksen pilvissä. Osallistujat kirjoittavat haikun (tai haikumaisen) eli kolmirivisen runon.

Paja sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille ja heille, joiden kiinnostus on vielä piilossa. Pajan harjoitukset vievät väistämättä kohti omaa, ehkä ensimmäistä haikua. Läsnä on vahva yhdessä tekemisen meininki ja ilo. Aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta ei tarvita, ainoistaan ripaus rohkeutta heittäytyä.

Paja sopii yrityksille ryhmäytymiseen, kiitokseksi henkilökunnalle tai tiimihengen kohottajaksi. Yhtä lailla se sopii yhdistyksille, urheiluseuroille tai kaveriporukoille tapahtumien ja illanistujaisten ohjelmaksi. Runoäijä kömpii luoksesi.

Pajassa voimme tehdä yhdessä yllättävän esityksen päivänsankarille. Luomme esityksen haikut yhdessä ja saatte lisäksi ideoita itse esityksen toteuttamiseen.

Tilavaatimukset

Tapahtuma voidaan järjestää neukkarissa, ravintolan kabinetissa, mökillä, saunalla tai vaikkapa luonnon helmassa nuotiolla (sää varaus).

Tekniset vaatimukset

Tilaajan järjestämä esitystekniikka (iso näyttö tai videotykki) on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.