Siirry sisältöön
Nainen tasapainottelee tuolilla pää alaspäin.
Onko sinuakin kielletty keikkumasta tuolilla? Niin minuakin, joten tällä kurssilla opettelemme tekemään sen turvallisesti ja niin että siitä tulee taidetta missä kehonhallinta ja liike tuolin kanssa yhdistyvät. Tuolitanssi ja/tai tuoliakrobatia työpaja sopii kaikille 7-vuotiaista eteenpäin. Liikuntatunnille, tapahtumiin, tyhy-päiviin yrityksille, liikuntaryhmille kauden päätösohjelmaksi tai vanhusten päivätoimintaan.

Työpajan painotus ja taso on valittavissa ryhmän toiveiden mukaan. Harjoituksia voi soveltaa useampaan eri tyyliin ja suuntaan. Parasta on, että tuoli on turvallinen tanssipari, joka on aina paikalla.
Kurssilla voidaan myös sivuta tuolin moninaista historiaa ja sen käyttötarkoituksia eri lajeissa sekä perinteisenä kodin huonekaluna.

Tuolitanssista ja tuoliakrobatiasta järjestetään myös vuosittain SM-kilpailut Kangasalla, joten laji on erittäin suosittu.

Tilavaatimukset

Tilassa tarvitsee olla ryhmän koko huomioiden hyvin tilaa asetella tuolit ja liikkua niiden ympärillä vapaasti.

Tekniset vaatimukset

Mikäli tilassa ei ole äänentoistoa niin voin ottaa oman mukaan. Tuon myös akrobatiaan soveltuvat tuolit. Tanssissa ja tuolijooga versiossa voimme usein käyttää myös tiloissa valmiina olevia tuoleja.
Nainen tasapainottelee tuolilla pää alaspäin.Nainen tasapainottelee tuolilla pää alaspäin.Nainen tasapainottelee tuolin alla.Kaksi naista tasapainottelee tuolilla ja sen alla.Nainen tasapainottelee tuolilla pää alaspäin.Nainen tasapainottelee tuolilla pää alaspäin.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.