Siirry sisältöön
Kuvan on tarkoitus olla koristeena. Se on kuvitusta runokokoelmastani Liminaalitilat. Kyseessä on surreastinen, mustavalkoinen taidekuva, jossa on useita kerroksia ja tunnelma on tarkoituksella hämyinen.
Tarvitsetko asiantuntevaa palautetta tekstistäsi? Olen toimittajataustainen ammattikirjailija ja kirjallisuustieteen väitöskirjatutkija. Olen Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsen vuodesta 2022.

Voit olla kunnianhimoinen harrastelija, vasta aloitteleva tai jo julkaissut ammattilainen. Ainoa kriteeri on, että kaipaat ulkopuolista silmää tekstillesi. Kerro mielellään tekstisi lähetyksen yhteydessä taustastasi kirjoittajana ja siitä, millaista palautetta toivot ja miten itse näen tekstisi vaiheen.

Luen kaunokirjallisuutta laidasta laitaan ja annan vinkkejä mm. rakenteen, henkilöhahmojen ja yleisen tyylin suhteen. Erityisosaamistani ovat kauhu, spekulatiivinen fiktio, lasten – ja nuortenkirjallisuus ja sateenkaarevat teemat, mutta luen kaikenlaista fiktiota ja pyrin kiinnittämään huomiota kirjoittajan oman äänen vahvistamiseen. Luen proosan lisäksi myös lyriikkaa, esseitä ja esimerkiksi näytelmä – tai elokuvakäsikirjoituksia.
Luen niin romaanikäsikirjoituksia kuin yksittäisiä novellejakin. Autan erittäin mielelläni laajempien kokonaisuuksien työstämisessä.

Palvelu sisältää yleispalautteen ja halutessasi kustannustoimitusta, oikolukua ja kielenhuoltoa sekä kirjoittajan niin halutessa yhden tapaamisen joko kasvokkain tai etänä, jossa palautetta on mahdollista käydä läpi ja kirjoittajalla on mahdollisuus kysyä siitä tarkempia kysymyksiä. Hinta määräytyy palvelun laajuuden mukaisesti.

Palveluani voi tilata suoraan minulta laittamalla sähköpostia osoitteeseen rimma.erkko@gmail.com.

"Sain ilahduttavan ammattimaisen, selkeästi jäsennellyn ja syvällisen palautteen. Se auttoi merkittävästi romaanitrilogiani työstössä ja moni asia selkiytyi. Rimma Erkko on taitava näkemään tarinan, henkilöiden ja teemojen potentiaalin ja antamaan ehdotuksia, jotka auttavat aidosti eteenpäin. Suosittelen!"

– Ulpu-Maria Lehtinen, kirjailija.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.