Siirry sisältöön
Suhina Kollektiivin vahvuutena ovat improvisoiden luodut elävät ja yllättävätkin äänimaisemat tai äänimatkat, joita sovitamme aina tilaisuuden ja tilan mukaan. Suhina Kollektiivin esitys voisi luoda monenlaisiin tilaisuuksiin haluttua tunnelmaa ja ihmeteltävää osallistujille.

Improvisaation lisäksi esitystemme kulmakiviä ovat visuaalisuus, monikanavainen äänimaisema ja saumaton sopeutuminen kulloiseenkin esiintymistilaan. Visuaalisuus rakentuu valojen ja esimerkiksi videoprojisointien käyttöön. Myös esitykseen valitut instrumentit muodostavat osan visuaalista ilmettä. Joskus laitteisto voi olla melko massiivinen ja toisaalta pystymme esiintymään myös varsin miminalistisella kalustolla, pienemmissä tiloissa yhtä lailla.

Esityksen toteuttamiseen osallistuu tilaisuudesta ja esityspaikasta riippuen kolmesta viiteen esiintyjää. Tarvittaessa onnistuu myös pienimuotoisempi vain kahden esiintyjän esityskin.

Monikanavainen äänimaisema tarkoittaa käytännössä sitä, että äänentoistoa sijoitetaan ympäri tilaa, esimerkiksi tilan jokaiseen nurkkaan. Näin sekä esiintyjät että yleisö ovat saman äänikentän sisällä, mikä on paljon vaikuttavampi kokemus kuin perinteinen esiintyjät lavalla, josta äänikin tulee. Suosimme myös esiintymistä joko tilan ja yleisön keskellä, tai hajautumista eri puolille tilaa. Perinteinen esiintymislavalla patsastelu ei Suhina Kollektiivin kanssa ole paras mahdollinen asetelma.

Tutustu tarkemmin osoitteessa:
https://www.suhinakollektiivi.fi

Tilavaatimukset

Tila voi olla hyvinkin pieni ja intiimi, kuten olohuone, kahvila tai aulatila, tai sitten hyvinkin suuri, esim. aula- tai näyttelytila tai konserttisali. Tai jopa ulkosalla, kunhan vain katettu ja sähköistetty soittopaikka löytyy. Esitys sopeutetaan aina tilaan sopivasti, niin tekniikan kuin esityksen muodon osalta.

Erityisiä vaatimuksia tilan osalta ei muuten ole, mutta tunnelmaan soveltuva tilavalaistus toki tehostaa aina esityksen vaikutusta. Tarvittaessa tilan valaistus voidaan järjestää erikseen sovitusti meidän kauttamme.

Tekniset vaatimukset

Esitykseen kuuluva äänentoisto, joka tilasta riippuen riittää max noin 100 hengen yleisön vaatimuksiin. Lisäksi esiintyjien valaistus kuuluu esityksen hintaan, mutta tilavalaistus ei.

Lisämaksusta voidaan sopia erikseen suurempien äänentoiston, valaistuksen ja videotekniikan toimituksesta kumppaniemme avustuksella.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.