Siirry sisältöön
Profiilikuva Lotta Marie

40 Shades of Green -konsertti

Anna irlantilaisen musiikin ja klassisen musiikin viedä sinut syvälle kansallisromanttisiin tunnelmiin! Vihreiltä niityiltä ja meren piiskaamilta jyrkänteiltä kantautuvat kaiut salonkeihin, jossa taitavimmat klassiset säveltäjät ovat inspiroituneet Irlannin musiikista ja luonnosta.

Konsertin vaihtuvassa repertoaarissa on mm. Irish Suite (Ryan Molloy 2015), joka on Bachin ranskalaisiin sarjoihin perustuva sooloviuluteos. Lisäksi kuullaan Fritz Kreislerin sekä muusikoiden omia sovituksia klassikoista kuten Molly On The Shore, Last Rose Of Summer ja Danny Boy. Modernina mausteena on myös teoksia Micheail O Suillebhanilta. Muusikoiden hurmaava kyky improvisoida ja luoda suuria äänimaailmoja tarjoaa kuulijoille ainutlaatuisen elämyksen. Irlantilainen perinnemusiikki pääsee oikeuksiinsa niin modernin klassisen, kansallisromanttisen tyylin kuin improvisoinnin kautta.

Viulisti Lotta Marie ja pianisti Samuli Jokinen taikovat ainutlaatuisen kokemuksen. Molempien muusikkojen luonteeseen kuuluu ominaisesti riskinotto ja pieni hulluus improvisoinnissa. Konsertti kasvaakin sävelletystä musiikista hetkessä improvisoituihin teoksiin.

Konsertin esittelyvideo
https://youtu.be/Igg3d6ru-oc

Tilavaatimukset

Konserttiin soveltuva tila, flyygeli

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.