Siirry sisältöön
Piirroskuva, jossa on seimelle polvistunut Maria, seisova Joosef ja Joosefin takaa kurkkiva aasi. Taivaalla loistaa tähti ja tähden alla on teksti 'Jouluyö - matka joulun rauhaan'. Kuva on sinivalkoinen.
Jouluyö | ikäsuositus: yli 3-vuotiaille | kesto n. 30 min

Joulukiireiden keskellä ei useinkaan ehdi pysähtyä ennen varsinaista aattopäivää. Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta.

Jouluyö kertoo Marian, Joosefin ja pienen aasin välillä vaarallisestakin matkasta Betlehemiin. Enkelten turva ja kirkkaan tähden johdatus vievät perille jouluyön ihmeeseen. Esitys antaa aikaa rauhoittua ja oivaltaa, mikä joulussa on tärkeintä.

TEKIJÄT
OHJAUS: Mansi Stycz
LAVASTUS JA NUKET: Anna-Liisa Tarvainen
MUSIIKKI: Edward Stycz

Tilavaatimukset

TILANTARVE: leveys 7 m, syvyys 5 m, korkeus 3,3 m
Tunnelmallisessa kuvassa on vanha puinen rakennus ja sen oikealla puolelle on Maria-nukke, joka istuu pienen aasinuken selässä ja vieressä seisoo Joosef-nukke. Kuvan tausta on sininen ja nukkeihin on kohdistettu valo.Kuvassa on etualalla pieniä lammasnukkeja rivissä ja niiden takana seisoo paimen-nukke ja aasi. Tausta on sinistä ja maa vihertävää, mutta karua peltoa.Kuvassa on pieni puinen katos ja seimen äärellä punaiseen mekkoon pukeutunut Maria-nukke, joka istuu ja seisova Joosef-nukke ruskeassa kaavussa. Seimessä on lapsi ja seimen takaa kurkkii harmaa aasinukke. Etualalla loistaa tuikkukynttilöitä rivissä.Tunnelmallisessa kuvassa on vanha puinen rakennus ja sen etualalla seisoo harmaa aasinukke ja kaksi pientä, valkoista lammasnukkea. Kuvan tausta on sininen ja nukkeihin on kohdistettu valo.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.