Siirry sisältöön

Jose Ahonen

TMI Jose Ahonen

Jose Ahonen on mentalisti, kouluttaja ja kirjailija, jolle ihmismielen taivuttaminen on lähestulkoon pakkomielle. Esityksen päätteeksi yleisö hymyilee ällistyneenä ja on myös oppinut jotain uutta mielen saloista. Jose kohtaa ihmiset kunnioittavasti ja usein nostaa heidät pääosaan. Porukka viihtyy, mysteeri säilyy.

Elämyksellinen ja vuorovaikutteinen show vie mentalismin ja mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari huijaa hurmaavasti, suggestoi ja lukee ajatukset. Yleisö haukkoo henkeään ja kyseenalaistaa jopa omat aistinsa. Raikuvat loppuaplodit on monesti annettu seisten. Kesto noin 30 min.

Referenssit

Jose Ahonen esiintyy säännöllisesti niin Suomessa kuin ulkomailla ja työstä on vuonna 2024 myönnetty arvostettu Suomen Taikapiirin Emeritus Reijo Salminen -trofee. Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.