Siirry sisältöön

Duo SISI

Olemme aktiivinen vähän yli 50 vuotiaista daameista koostuva kaksikko, joista toinen soittaa sähköbassoa: Sirpa Naumanen ja toinen on pianisti: Silja Sjöberg. Kummatkin laulavat. Meillä on keikalla mukana omat mikrofonit, äänentoistolaitteet, sähköbasso sekä tarvittaessa kosketinsoittimet. Parhaat sävelet kuitenkin saadaan aidolla pianolla, mikäli keikkapaikalta sellainen löytyy.

Vaihdamme ohjelmistoamme vuodenaikojen mukaisesti. Pääsääntöisesti ohjelmistoomme kuuluvat mm. Juice Leskisen, Elvis Presleyn ja CCR:n tuotannot sekä erilaiset ikivihreät suomalaiset ja ulkomaalaiset kappaleet.

Teemme keikkoja täydellä sydämellä muiden hommien ohessa, eikä palkkiomme ole suuri. Suosittelijamme on Tamperelainen kitarataiteilija Ari Kankaanpää.

Referenssit

Olemme esiintyneet yhdessä vuodesta 2017 lähtien. Kierrämme palvelutaloissa ja kuntotutumiskeskuksessa sekä olemme mm. kahtena kesänä esiintyneet 2 krt / vuosi Tampereen kaupungin
järjestämissä Puistokonserteissa. Viime kesänä esiinnyimme mm Tammelan torin iltatorilla ja Nekalan siirtolapuutarhassa. Olemme myös esiintyneet Tampellan alueella sijaitsevassa Juicen kirjastossa.
Olemme tehneet muutaman CD:n, jossa on esittämäämme cover-musiikkia. Kaupalliseen tarkoitukseen kyseisiä tekeleitä ei ole vielä harkittu.
Harjoittelemme, ja ilon kautta, säännöllisesti.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.