Siirry sisältöön
Profiilikuva Kanerva Kartano

Kallan ja Kasperin satutunti

Kuvassa tyttö ja poika matkustavat avaruudessa asteroidin päällä. Taustalla avaruudessa toistuu heidän lentonsa. Taivat on tumman sininen. Kuva on piirretty kuva satukirjasta.
Satutunti lapsille ja kaikenikäisille, jossa kerron ja luen tarinoita kolmesta satukirjastamme, jotka olemme tehneet kirjailija puoliso Jarmo Teinilän kanssa. Sadut ovat viihdyttäviä, niissä on lyyristä kauneutta, huumoria ja syvällistä pohdintaakin. Kieli on rikasta. Kirjailijana Jarmo vaalii hyvää, elävää ja kehittyvää suomen kieltä. Kuvituksessa hahmot ovat eläväisiä ja niihin on helppo samaistua ja sukeltaa sadun maailmaan.

Satutunnin nimikkokirja on "Kalla ja Kasperi", jossa lapset seikkailevat unen ja valveen rajamailla, missä kaikki tuntuu olevan mahdollista. Kasperi kertoo tarinaa sirkuspellen kadonneesta punaisesta nenästä, joka teki hänestä näkymättömän. Kalla puolestaan piirtää kuvia, jotka muuttuvat todelliseksi ja johdattavat lapset piknikille avaruuteen. Kahdessa muussa satukirjassa seikkailevat Sillivika ja Sibbe kavereidensa kanssa. Satutunnin päätteeksi kerron satukirjan tekemisestä ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Tilavaatimukset

Sali, luokka, kokoustila tai muu esitykseen sopiva tila. Tilan kokoa määrittää se, miten paljon yleisöä on odotettavissa ja tilasta sovitaan tämän takia tarkemmin tilaajan kanssa erikseen.

Tekniset vaatimukset

Esitykseen tilaaja huolehtii tuolin, pöydän ja istuinkatsomon yleisölle. Jos yleisö ja tila on iso, tilaaja huolehtii, että tilassa on sadunkertojalle mikrofoni ja äänentoisto.
Aukeama satukirjankuvituksesta, jossa Kasperi seikkailee kaupungissa.Kuva satukirjan kannest Kalla ja Kasperi. Kuvassa lapset, taustalla hailean sinisenä kukkakuosi, jäniksiä ja taikurin silhuetti. Kirjan nimi, ksutantaja ja tekijätiedot.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.