Siirry sisältöön
Profiilikuva Milo Linnovaara

Saksofonistin esiintyminen

Häät, syntymäpäivät tai muu juhlatilaisuus vailla musiikkiesitystä? Akustinen mutta näyttävä sooloesitys puhallinsoittimella nostaa juhlasi uudelle tasolle! Pyydä toivebiisisi syntymäpäiväsankarille tai yllätä hääpari – soolomuusikko taipuu moneen ja sopii niin isoon kuin pieneenkin tilaisuuteen. Huom! Myös saatavana ketterä tilaan kuin tilaan sopeutuva saksofoni-kitara -duo!

Olen rautainen ja tyylitietoinen ammattilainen (Tamk & Sibelius-Akatemia) ja soitinvalikoimaani kuuluu saksofoni (sopraano-, altto-, tenori- baritonisaksofoni), huilu ja klarinetti.

Olen luotettava ja kokenut esiintyjä. Esitän mielelläni tilaajan toivekappaleita tai ehdotan itse jotain sopivaa, kunnes löydämme yhdessä juuri teidän juhlaanne istuvaa musiikkia. Live-musiikki tuo tilaisuuteen usein erityisyyden tunnun ja kruunaa kauniin hetken tehden siitä entistäkin ikimuistoisemman.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja keskustellaan lisää!

Tilavaatimukset

Tilan koolla, valaistuksella, pimennyksellä tai äänentoistolla ei ole merkitystä. Ulkona esiintyminen onnistuu poutasäällä ilman suojaa, sadesäällä jossain suojassa. Äänentoisto ei missään nimessä ole välttämätön, mutta jos tilassa sellainen on, voin käyttää sitä toki hyödykseni.

Tekniset vaatimukset

Ei mitään

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.