Siirry sisältöön
Piirretyssä kuvassa näkyy keltavihreää taustaa vasten lapsia ja Fea-koira tanssimassa. Kuvassa on värikkäitä viirejä ja keskellä kuvaa on aurinko, jonka päälle on kirjoitettu teksti ’Kesäjuhlat’.
Kesäjuhlat | koko perheelle | Kesto: n. 25 min

Kaksi ystävystä päättää järjestää Fea-koiralle yllätyksen, mutta yleisön apua kaivataan. Mitä juhlapäivään tarvitaan? Mansikoita, hattaroita vai punajuuria ja porkkanoita? Tehdään yhdessä juhlapäivä!

Musiikillinen esitys tempaa kaikki mukaan tanssimaan.

Fean Kesäjuhlat on tilattavissa tapahtumiin puistoihin, pihoihin ja ihan minne vain. Nähdään kesällä iloisissa juhlatunnelmissa!

Esitys on kesäinen versio Teatteri Mukamaksen 45-vuotisjuhlavuoden uutuusesityksestä Juhlapäivä.

TEKIJÄT
Käsikirjoitus, ohjaus ja visuaalinen suunnittelu: Katarina Stycz
Musiikki: Henrika Nieminen
Koreografia: Raisa Kekarainen
Näyttelijät: Anton Avela ja Ella Numminen
Juliste, käsiohjelma ja valokuvat: Patrick Stycz

Tilavaatimukset

TILANTARVE: leveys 5 m, syvyys 4 m, korkeus 2,5 m

Tekniset vaatimukset

SÄHKÖNTARVE: 2 x 10 A
Kuvassa sinipaitainen poika, jolla on lippalakki nurinpäin päässä sekoittaa jotain kulhossa olevaa. Vieressä iloinen tyttö vihreässä mekossa, Fea-koira sylissään.Kuvassa poika ja tyttö kiinnittävät värikästä viiriä kahden lehtipuun väliin. Heidän ilmeet ovat iloiset ja aurinko paistaa.Kuvassa tyttö ja poika tanssivat syreenipensaan edessä. Tyttö pitää pystyssä kukilla koristeltua päivänvarjoa ja poika kannattelee Fea-koiraa.Kuvassa tyttö ja poika heittävät yhtä aikaa raidalliset pallot ilmaan. Taustalla iso syreenipensas.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.