Siirry sisältöön

Veera Salmela

Veera's Productions

Olen syntynyt intohimosta tuottajuuteen, sen tuomaan iloon ja elämyksien toteuttamiseen. Keskiössäni ovat erilaisten tuotantojen suunnittelu monialaisissa ympäristöissä asiakkaan toiveiden pohjalta, sekä kokonaisuuden toteutus. Uskon, että rohkeus ja organisointi ovat ne seikat, millä elämyksiä tuotetaan! Erityisvahvuuteni ovat tapahtuman organisoinnin lisäksi innovatiivisuus, tuotteistaminen sekä yritysyhteistyöt.

Olen tehnyt tapahtumatuotantoja, tapahtumien viestintää ja markkinointia, sekä yritysyhteistyökumppanuuksia monialaisesti vuodesta 2018 lähtien. Toukokuussa 2023 valmistun kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta.

Referenssit

Viimeisimmät 13. tapahtumatuotantoani ovat vuoden 2022 Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tapahtumat, joita tuotin kahteen kampuskaupunkiin Kuopioon ja Joensuuhun saman aikaisesti:

-Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlat Kuopiossa (Kpo)
-Vappu yhteistyössä kaupungin kanssa (Kpo & Jns)
-Savo-Karjala excursio (Kpo & Jns)
-2+3 seikkailu (Kpo & Jns)
-Kaupunkisuunnistus (Kpo & Jns)
-Kampusrysäys (Kpo & Jns)
-Liikuntailtapäivä (Kpo & Jns)

Projektipäällikön ja tiiminjohtamisen asemassa vastasin tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, viestinnästä ja markkinoinnista, sekä yritysyhteistyökumppanuuksista.

Tätä aikaisemmin olen ollut tapahtumatiimissä tuottamassa erilaisia hankkeita, festivaaleja ja urheilutapahtumia.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.