Siirry sisältöön

Hoivamuusikko Raija Westergård & grupp

Olen toiminut pitkään musiikin parissa ja viimeisimmät vuodet esiintynyt myös erilaisissa hoiva- ja palvelutaloissa. Soitan puhallin- ja lyömäsoittimia (nokkahuilu, saksofoni ja irlantilainen bodran-rumpu) ja lisäksi laulan. Yleensä esiinnymme ryhminä joko Pihapelimannit-ryhmänä tai Pihaus-triona, joissa tilanteesta ja kokoonpanosta riippuen instrumentteina on mm. 2- ja 5-rivinen haitari, kitara, basso, cajon-rumpu, sekä laulamme yksin ja yhdessä sektiona.
Musiikkityylimme on monipuolinen alkaen perinteisestä pelimannimusiikista tanssimusiikkiin, kansanlauluihin, sekä blues/jazz/rokkibiiseihin. Jonkin verran soitamme myös irlantilaista musiikkia sekä lastenmusiikkia. Valitsemme musiikin ja ryhmän kokoonpanon tilaajan toiveen mukaisesti.

Referenssit

– Esiintymiset hoiva- ja palvelukodeissa sekä päiväkeskuksissa Pirkanmaan alueella alkaen v.2015. Yhteistyökumppaneina kunnat ja kaupungit, yhdistykset, yritykset, yksityiset tilaajat.

– Esiintymisiä myös lapsille esim. päiväkodeissa ja muissa lasten tapahtumissa.

– Esiintymisiä erilaisten yhdistysten tapahtumissa mm. diabetesyhdistys, nivelyhdistys, erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt, kehitysvammayksiköt, urheiluseurat, yksityistilaisuudet.

Lisäksi olen itsenäisesti vetänyt mm. yhteislaulutilaisuuksia, musiikkitietokilpailuja ja runotuokioita.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.