Siirry sisältöön
Profiilikuva Essi Varis

Vauvojen värikylpy® -ohjaukset

Harmaa taustainen kuva, jossa siveltimellä tehtyjä keltaisia, vihreitä ja vaalean ruskeita vetoja.
Vauvojen värikylpy® -menetelmä on vauvoille ja heidän perheilleen suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

Pajoissa käytetään vauvaystävällisiä väriaineita. Herättelemme aisteja monipuolisesti taiteen, äänien ja materiaalien avulla. Tutkitaan ja tunnustellaan. Lopputuloksena vauva luo oman visuaalisen jälkensä.

Värikylpy työpaja voi olla myös liitettynä osaksi taideteosta tai näyttelyä/ näyttelykierrosta. Tällöin taideteos tai taidenäyttely toimii inspiraationa värikylvyn materiaaleihin, väreihin ja tarinaan.

Värikylpy voi olla yksittäinen paja tai pitkäkestoisempi kokonaisuus esim. kerran viikossa syyskauden ajan. Menetelmä on sovellettavissa laajasti eri teemoihin ja kohderyhmille.

– Vauvojen värikylvyt®  5–11 kk / 5–23 kk / 12–23 kk
– Nappulavärikylvyt 2-3 v
– Nippulavärikylvyt 4-5v
– Erityisryhmät
– Lapset, nuoret ja aikuiset

Toiminta on kehitetty lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä lisätietoja: https://www.pori.fi/vapaa-aika/kulttuuri/lastenkulttuurikeskus-kruunupaa/vauvojen-varikylpy/

Tilavaatimukset

Pajan aikana tilasta tulisi olla tyhjää lattiatilaa. Lisäksi tilassa tulee olla sivupöytä materiaaleille, roskis, wc sekä keittiö. Tärkeänä huomiona riittävät pukeutumis- ja pesutilat.

Tekniset vaatimukset

Pajassa käytetään erilaisia luonnonmukaisia maaleja. Väritahrat putsattavissa kokonaan/ osittain vedellä ja saippualla. Tilassa on kuitenkin hyvä huomioida riittävän väljyys ja kulkureitit wc:n/ peseytymistilan luo.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.