Siirry sisältöön
Profiilikuva AAVAKAIKU

Rentouttava soinnillinen ääniretki

Rentouttava soinnillinen ääniretki on ryhmille ja työyhteisöille suunniteltu, aistikas, rauhoittava ja kokemuksellinen äänimaisemaelämys, joka sopii osaksi TYKY-päivää tai vaikkapa levolliseksi ohjelmanumeroksi työpäivän oheen tai päätteeksi.

Ääniretki tarjoaa osallistujille tilaisuuden pysähtyä ja kokea seesteinen mielikuvamatka oman mielikuvituksen saattelemana. Äänirentoutuksen avulla keho saa vapautua arjen jännitteistä ja mieli lähteä vaeltelemaan vapaasti. Ääniretki on rauhallinen, kokonaisvaltainen kokemus, jossa äänimaisema luodaan erilaisin, lempeä-äänisin soittimin improvisoiden, johdatellen kuulijat sointivärien avulla mielikuvien vietäviksi.

Ääniretki sisältää improvisoitua rentoutusta, musisointia, luontoääniä sekä etukäteen valmisteltua äänisuunnittelua. Esitys muokataan tilaan ja tunnelmaan sopivaksi ja suunnitellaan tilaajan toiveita kuunnellen.

Tilavaatimukset

Tilan olisi hyvä olla rauhallinen ja himmeä, jossa on mukava rentoutua. Ääniretki tehdään istuen tai maaten mukavasti. Myös sähköpistoke tarvitaan.

Tekniset vaatimukset

Palvelu sisältää ääniretkeä varten tarvittavan äänentoiston.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.