Siirry sisältöön
Sinisävyinen tausta, jossa eri värisiä ja kokoisia LEGO-paloja.
LEGO-grafiikan pajassa käytämme LEGO-paloja ja levyjä, joiden avulla luomme paperille upeita grafiikan vedoksia. Käytämme pajassa Schjerning linovärejä, jotka soveltuvat yli 6-vuotiaille lapsille. LEGO-grafiikka on helppo ja inspiroiva tapa tutustua grafiikan, maalien, värien ja taiteen maailmaan.

Pajaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Paja soveltuu myös kuvan ja taiteen parissa työskenteleville ja harrastajille. Pajassa pääsee kokeilemaan uudenlaisia ja yllättäviäkin tapoja teoksen tekemiseen.

Pajassa käydään läpi lyhyt värioppi, tutustumme pajassa käytettäviin välineisiin ja erilaisiin vedostustapoihin. Osallistujat pääsevät luomaan useamman vedoksen sekä saavat ideoita niiden jatkotyöstämiseen.

Tilavaatimukset

LEGO-pajan aikana tilasta tulisi löytyä jokaiselle osallistujalle tuoli ja pöytäpaikka. Lisäksi tilassa tulee olla pöytä materiaaleille, roskis sekä vesipiste.

Tekniset vaatimukset

Pajassa käytetään linovärejä. Väritahrat putsattavissa vedellä ja saippualla. Tilassa on kuitenkin hyvä huomioida riittävä tila pöytien ja tuolien sekä vesipisteen ympärille.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.