Siirry sisältöön
Profiilikuva Huumorin tuki

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti (koominen esiintyjä)

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti on Riitta Birckin esittämä kulttuuripersoona, entinen kulttuurisihteeri, nykyinen kaikkien alojen asiantuntija. Irmeli on oiva esiintyjävalinta tilaisuuksiin, joihin kaivataan keveää väliintuloa, yhteisöllisyyden virityksiä ja kepeitä uusia näkökulmia, esimerkiksi juhlat, seminaarit tai työyhteisötapahtumat.

Irmeli osallistaa yleisön huomaamatta ja heittäytyy koostamaan tilaisuuden antia improlaululla ukulelen säestyksellä. Irmeli pystyy pitämään luennon lähes aiheesta kuin aiheesta. (Vuorovaikutteisia luentoja Irmeli on pitänyt esim. johtajuudesta, alais- ja vuorovaikutustaidoista, vapaaehtoistyöstä ja työyhteisön yhteisestä visiosta.)

Juontamistehtävissä Irmeli osallistaa yleisöä ja laittaa tilaisuuden esiintyjät hauskojen ja kiperien kysymysten äärelle.

Tilavaatimukset

Tilaisuuden luonteesta ja yleisömäärästä riippuen Irmelin esiintymiseen riittää pieni nurkka tai isommalle yleisölle avara tila esiintymistilan edestä tai näyttämö. Jos mahdollista, parempi on, että katsomo on leveä kuin syvä.

Tekniset vaatimukset

Pienemmän yleisön (alle 60hlö) kanssa ilman äänentoistoa. Jos toivotaan kaikkien alojen asiantuntijan luentoa, myös datatykki tai vastaava tarvitaan slidejen näkymiseksi yleisölle.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.