Siirry sisältöön
Sammaleen vihreä kuva, jonka taustalla violettien ja punaisten tulppaanien siluetteja.
Gelli-painantapajassa käytämme geelimäisiä painolevyjä, joilla saadaan luotua upeita monotypiavedoksia erilaisille materiaaleille. Gelli-painanta on helppo ja inspiroiva tapa tutustua grafiikan, maalien, värien ja taiteen maailmaan.

Pajaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Paja soveltuu myös kuvan ja taiteen parissa työskenteleville ja harrastajille. Pajassa pääsee kokeilemaan uudenlaisia ja yllättäviäkin tapoja teoksen tekemiseen.

Painantapajassa käydään läpi lyhyt värioppi, tutustumme gellipainannassa käytettäviin välineisiin ja erilaisiin vedostustapoihin. Osallistujat pääsevät luomaan useamman vedoksen sekä saavat ideoita niiden jatkotyöstämiseen.

Tilavaatimukset

Gelli-painantapajan aikana tilasta tulisi löytyä jokaiselle osallistujalle tuoli ja pöytäpaikka. Lisäksi tilassa tulee olla pöytä materiaaleille, roskis sekä vesipiste.

Tekniset vaatimukset

Pajassa käytetään akryylimaaleja. Väritahrat putsattavissa kokonaan/osittain vedellä ja saippualla. Tilassa on kuitenkin hyvä huomioida riittävä tila pöytien ja tuolien sekä vesipisteen ympärille.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.