Siirry sisältöön
Profiilikuva Pirkanmaan Tanssin Keskus

Either put on these glasses or… -tanssiteos

Tanssia ja videotaidetta yhdistävä teos.

Katso traileri: https://vimeo.com/776600363

Teoksen ensimmäinen osa koostuu analogisista ja synteettisistä ääni- ja videomaisemista, jotka luovat toisen osan ihmishahmoille yllättävän historian. Toisen osan keskiössä ovat vuorovaikutus ja leikki, jossa yhdistyvät lapsuuden toimintaelokuvien sankarit, pop-kulttuuri, tietokonepelit sekä itämaisten taistelulajien mystiikka, estetiikka ja pseudo-tiede. Tämä teos nautitaan yhdessä yleisön kanssa!

"It is the year 1985 – Dawn of a new age. Kauko-idästä kantautuu hiljainen dubattu huuto. Mystiset ja silminnähden lapselliset voimat vangitsevat kokonaisen sukupolven. Huono laatu on uusi normi. Miekanterät kimaltelevat kuvaputkitelevisioissa kaikissa sateenkaaren väreissä ja tusinatuotetut Ninja -toimintaelokuvat valtaavat beta- ja vhs-hyllyt. Karatesalit täyttyvät, syntetisaattorit pumppaavat subharmonista pahuutta ja rasvatut muskelit pullottavat jokaisen teinipojan unelmissa.

40 vuotta myöhemmin. Maailma on absurdi. Kultaisen sukupolven loisto on tummunut. Vitsikirjat ovat vaihtuneet meemeihin, hybridikybersota on totta ja Uri Geller on palannut. Nostalgian raunioiden sammaloituneesta graniitista paljastuu kaksi aikakapseliin kapaloitua VHS-soturia, jotka tietämättään ovat odottaneet tätä hetkeä syntymästään asti."

Esiintyjät: Matti Haaponiemi ja Anders Lillhonga
Tuotanto: Pirkanmaan Tanssin Keskus ja työryhmä

Tilavaatimukset

– esitysalue vähintään 5 m x 7 m
– pimennysmahdollisuus
– ei betonilattia, tanssimatto ei ole pakollinen

Tekniset vaatimukset

– PA + mikseri
– projektori + kangas
– valotekniikasta vastaa tilaaja (mikäli tilaaja ei pysty tarjoamaan valotekniikkaa, siitä sovitaan erikseen tapauskohtaisesti)
– yksinkertainen tasainen esitysalueen valopesu, joka on sekoitus lämmintä ja kylmää valoa (mieluiten konventionaalisia valaisimia käyttäen)

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.